Disclaimer

Kies nu voor het Nummer 1 WordPress onderhoudspakket

Voortaan altijd en zorgeloos een veilige, stabiele en snelle website.

Hoewel alle informatie op deze website met uiterste zorg is samengesteld en wij deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig probeert te houden, kan het voorkomen dat er mogelijke onjuistheden in staan. Deze disclaimer geldt voor de gehele website die u als bezoeker en gebruiker van de website bekijkt en heeft betrekking op alle in de website aanwezig content.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele eigendomsrechten en is niet toegestaan. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Wij behouden ons het recht de tarieven en voorwaarden op deze website te wijzigen zonder vermelding vooraf.

Premium Plug-ins

Naast de standaard gratis plug-ins updaten wij ook alle gekochte Premium plug-ins. Het kan voorkomen dat wij niet altijd toegang hebben tot de laatste update en wij deze niet automatisch kunnen updaten. Het is in dat geval aan de website eigenaar om de laatste updates hiervan te verzorgen. Wij kunnen daar om vragen, zodat wij die alsnog kunnen updaten.

Reactietijd

Ondanks het feit dat we enorm ons best doen om alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden, kan het natuurlijk voorkomen dat het een keer niet lukt. Houd er daarom altijd rekening mee dat ook onze reactietijd mogelijk wat langer kan zijn.

Op onze website gebruiken we cookies.
Ga je hiermee akkoord? Voor meer info, lees onze
privacyverklaring.
Ik ga akkoord
Meer info
Op onze website gebruiken we cookies. Ga je hiermee akkoord? Voor meer info, lees onze privacyverklaring.
Meer info
Ik ga akkoord